JELLEMAITRAININGEN

Wie we zijn en wat ons drijft

Ervaringen uit de trainingswereld leerden ons dat cursussen vaak een verkeerd vertrekpunt hebben. U wilt een cursus waarin uw vragen beantwoord worden. Wat u daarentegen vaak krijgt is een cursus vol van diverse andere oplossingen. Maar uw vraag blijft onopgelost tot aan pagina 108 van het cursusboek. Onze vraag aan u: “Wat heeft u in de 107 pagina’s hieraanvoorafgaand opgestoken?”

Sjoerd Jellema, directeur/eigenaar Jellema ITrainingen

OVER ONS, IN HET KORT

Enthousiast, probleemoplossend, flexibel, klantgedreven. Zo zijn we te omschrijven.

Jellema ITrainingen steunt op de jarenlange ervaring van onze medewerkers. Door die ervaring zijn wij een eigen weg ingegaan die succesvol is. Applicatie programma's trainen is niet simpelweg een cursusboek doorwerken. Wij pretenderen niet te weten wat u wilt leren, wij horen dat graag van u.

jellema itrainingen enthousiast en flexibel
jellema itrainingen tarieven

ONZE MISSIE

Wij opereren probleemoplossend.

We hebben in de praktijk ondervonden dat cursisten enthousiaster en frisser een cursus volgen wanneer eerst een persoonlijk obstakel is verholpen. De cursist staat centraal en wordt serieus genomen. Deze staat hierdoor meer open voor nieuwe kennis en het rendement van de cursus is op deze manier vele malen hoger. Vandaar dat wij zeggen: wij opereren probleemoplossend. Eerst de angel eruit om vervolgens verder te bouwen.

ONZE WERKWIJZE

Maatwerk als standaard.

Geen standaard cursusboek wat behandeld moet worden. Nee, invulling van uw wensen! Waarvoor gebruikt u de programma's? Welke vaardigheden wilt u leren? Daarom begon u toch aan de cursus? Wij bieden u zo'n cursus: maatwerk. Altijd. Zo simpel het kan zijn om een passende cursus samen te stellen. Wij doen dit samen met u. U weet wat er speelt, wij weten de oplossingen. We stellen samen een programma op waarin de vragen naar voren komen en worden opgelost en waarin de nodige vaardigheden en kennis worden toegevoegd.

jellema itrainingen maatwerk als standaard

ZEILEN MAAR!

Waarom bootjes? 

Hijs de zeilen, kapitein! Het nautische thema van deze website sluit aan bij ons motto: uw vraag is ons vertrekpunt. Afgaande op de wind (uw vraag) zetten wij de zeilen (de training) bij. Het doet er niet toe uit welke hoek de wind waait: we bereiken samen de haven (een geslaagde training die aansluit op uw wensen)! Dat is wat ons drijft, al sinds directeur/eigenaar Sjoerd Jellema het bedrijf oprichtte in 2006. Sinds 2015 ontvangen wij u digitaal op deze website, waarop ons motto nog beter wordt vertaald.