TARIEVEN

Jellema ITrainingen gaat uit van overzichtelijke basistarieven voor de trainingen zoals deze op de website staan aangegeven.
Wanneer uit onze gesprekken blijkt dat de standaard cursussen voor uw vragen niet toereikend zijn, stellen wij graag een passende offerte op. Een training waarin uw vragen worden opgelost, waarin door de behandelde onderwerpen een beter rendement geleverd wordt, waardoor uw mensen beter presteren. Want daar was u toch naar op zoek? Per cursist, per dag, rekenen wij een tarief van circa € 55*. Kosten? Jazeker, maar zie het liever als een investering in het rendement van uw team.

* Op basis van een gemiddelde basis-cursus waarin 8 cursisten een volledige dag training krijgen op locatie, zie verder de onderstaande tarieven.

jellema itrainingen cursus microsoft powerpoint

Tarief richtprijzen - Bedrijven

De met ingang van 2015 vastgestelde prijzen zijn als volgt, per dag (alle bedragen zijn excl. BTW):

BASIS-trainingen voor MS Office Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook

€ 340

VERVOLG-trainingen voor MS Office Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook

€ 360

BASIS-trainingen voor MS Project

€ 410

Reiskosten

De reiskosten a € 40 zijn inbegrepen in de hiervoor genoemde tarief richtprijzen. Bij grote afstanden (of langdurige verplaatsingen) buiten de regio van Arnhem (ca. > 100 km) kunnen verblijfskosten worden opgevoerd (altijd in overleg).

Voorbeeld totaalprijzen:
- 1 dag Word Basis in Amsterdam: € 340
- 2 dagen Excel Vervolg in Maastricht: € 720 + evt. overnachtingskosten

Offerte

Afhankelijk van het door u aangevraagde (meerdaagse) traject zal een gespecificeerde offerte worden opgemaakt.

Vraag een offerte aan

BTW

De hiervoor genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Facturatie zonder BTW kan ook, want Jellema ITrainingen is geregistreerd bij het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland.

Tarief richtprijzen met ingang van 2015 - Particulieren

Niet iedereen is in de omstandigheid dat hij via zijn werkgever een cursus kan boeken. Vaak zijn ook de tarieven voor bedrijventrainingen dusdanig dat een particulier hier moet afhaken. Bij Jellema ITrainingen hanteren we een aangepast tarief voor particulieren. Met een uurtarief van tussen de € 35 en € 40 (afhankelijk van de reis-afstand), kunnen wij ook particulieren een passende cursus bieden. Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op